Are you passionate about Marketing? But the Covid 19 epidemic, financial conditions, time, … are the factors that prevent you from being able to access the latest Digital Marketing knowledge?

Then save up for the following completely free, fully certified online marketing courses to help you develop your digital skills. Thereby helping you get closer to the latest quality marketing job opportunities from top employers in Vietnam.

The Fundamentals of Digital Marketing

This is one of the Digital Marketing online courses organized by Google Digital Garage specifically for beginners.

In particular, the course content mainly helps newbies get an overview of online business, different forms of digital marketing, as well as being introduced to the supporting tools in the full Google ecosystem. most enough.

After completing the course, in order to receive a certificate from Google, people must complete:

– 26 modules (equivalent to 40 hours of study)

– Do a test after each lesson (tutorial video) and after each module

– Pass 80% in the final test (final test) consisting of 40 questions

Moreover, when you complete the course, you will definitely gain more knowledge not only about Digital Marketing but also how to beautify your CV/Linkedin, translate industry knowledge into English if you only studied digital before. in Vietnamese,…

For myself, this is a foundation course that helps me understand the foundations of Digital and continue to build and conquer more advanced courses.

Immediately receive a Digital Marketing certificate from Google right after completing the course, learn and register right here

Google Analytics Academy

When starting to do Digital Marketing, have you ever thought about how to reach a group of customers with these strategies and tools?

If you really think like that, the Google Analytics Academy course is an environment that helps you solve this problem.

The design course is in the form of a video, covering all 4 groups of content:

– Google Analytics Foundation Principles

– Fundamentals of digital analysis

– E-commerce analysis

– Mobile App Analytics

Guaranteed, after completing this course, it will help you gain a whole new perspective, expand your marketing knowledge to come up with the most suitable strategy for your work.

Free Digital Marketing course from Google, don’t hesitate to find out and register right here

Facebook BluePrint

Facebook Blueprint is one of Facebook’s completely free online training programs.

Specifically, through this course, people will understand the basics of marketing skills and run effective ads on Facebook and Instagram platforms.

Hiện tại, Facebook Blueprint có tổng cộng hơn 90 khóa học dưới dạng video. Hầu hết mọi người có thể hoàn thành trong vòng 15 – 50 phút và các khóa học mới luôn được cập nhất thường xuyên.

Tất cả những gì để theo khóa học này chỉ cần 1 tài khoản Facebook để bắt đầu. Sau khi hoàn thành khóa học và bạn có thể tham gia kỳ thi để lấy chứng chỉ của Facebook Blueprint Certification.

Học marketing miễn phí từ Facebook Blueprint dễ dàng hơn tại đây

Become a Digital Marketing Specialist

Become a Digital Marketing Specialist là một trong những khóa học miễn phí dành cho những newbie mới chập chững dẫn thân vào con đường Marketing đầy gian truân.

Ở khóa học này sẽ bao gồm rất nhiều chương trình nhỏ về marketing, SEO, Google Analytics, Content Marketing, Email Marketing..v.v…. Tổng cộng có 11 khóa học đơn, khoảng gần 21 giờ học, cung cấp bởi 11 chuyên gia Digital Marketing hàng đầu thế giới.

Đảm bảo sau mỗi lộ trình học giúp mọi người trang bị được cho mình những kỹ năng phân tích và lên chiến thuật Digital Marketing, từ kế hoạch marketing, chiến lược nội dung, SEO, phân tích hiệu quả.

Become a Digital Marketing Specialist là một chương trình đào tạo của Linkedin, một trang mạng xã hội nổi tiếng tập trung vào đối tượng là các doanh nghiệp, hoặc các cá nhân chuyên nghiệp có nhu cầu kết nối tìm việc, tuyển dụng và tìm kiếm cơ hội.

Mọi người có thể tìm hiểu và đăng ký khóa học miễn phí ngay tại đây.

 

Hubspot’s Inbound Marketing Training Program and Certification

Đây là chương trình đào tạo chuyên sâu về Digital marketing được cấp chứng nhận sau mỗi khóa học. Những khóa đào tạo này được thực hiện bởi chính những marketer hiện đang làm việc cho Hubspot.

Khóa học có tổng cộng 11 lớp học hoàn toàn miễn phí, sau mỗi buổi học sẽ có các bài tập về nhà theo kiểu tự chọn. Qua đó sẽ rất thích hợp với những người muốn theo học các khoác học theo tốc độ của mình.

Khóa học này cung cấp cho bạn kiến thức về:

– Nền tảng cơ bản của Inbound Marketing

– Áp dụng mô hình của Inbound Marketing vào doanh nghiệp

– Xác định mục đích của công ty

– Xác định mục tiêu kinh doanh

– Xây dựng chân dung khách hàng

– Phát triển hành trình khách hàng của doanh nghiệp

HubSpot là một trong những website nổi tiếng nhất về Inbound Marketing, được đầu tư bởi nhiều công ty nổi tiếng như Google Ventures, Sequoia Capital, và Salesforce. Tìm hiểu và đăng ký ngay khóa học ngay tại đây.

 

[Đọc thêm: Cài đặt Extension Streak – Kiểm tra người nhận đã đọc email hay chưa đơn giản]

 

Hy vọng rằng, với những khóa học miễn phí trên sẽ giúp mọi người tiếp cận được những kiến thức thú vị về thế giới Digital Marketing. Thông qua những kiến thức, kĩ năng và kinh nghiệm trong ngành sẽ mang lại cho bạn những lợi ích thiết thực.

Cám ơn mọi người đã theo dõi Digital By Rick, hãy đón chờ những Tips & Tools mới nhất về Digital Marketing sắp tới của bọn mình nhé.